Til toppen

EFFECT - Når design møter ansvar og skaper magi

Med produkter som forener eleganse, ergonomi og bærekraft i perfekt harmoni, er vi klare for morgendagens arbeidsliv. 

Vår nye produktfamilie EFFECT, hvor produktene er laget av 60% gjennvunnet PET-filt, er et svar på dagens utfordringer og et løfte om en bedre morgendag for oss alle. Fra materialvalg til design og emballasje er hvert aspekt av denne serien utformet med tanke på å minimere påvirkningen på jordens ressurser og prioritere vårt velvære. 

EFFECT serien – En ergonomisk og bærekraftig arbeidsstasjon består av tre produkter: et skjerm-/laptop stativ, en uttrekkbar skuff som tilbehør, samt et unikt skrivebordunderlag.
 


EFFECT Skjerm-/laptop stativ

er en ergonomisk og plassbesparende arbeidsstasjon, som er produsert av 60% resirkulert PET-filt. 
Materialet gjør at stativet passer perfekt inn i alle miljøer, og med sine lyddempende egenskaper bidrar det til å skape en behagelig atmosfære rundt kontorplassen.

Stativet er justerbart i 3 ulike høyder for å motvirke langtidsbelastning på nakken til skjermbruker, og kan enkelt justeres for individuell tilpasning. Integrert kabeluttak sikrer i tillegg en ryddig kabalføring.

Tastaturet kan oppbevares under skjermstativet direkte eller i en komplementerende, matchende skuff. En skuff som kan gjøres uttrekkbar (i kombinasjon med stativet), og derfor er perfekt for oppbevaring av kontorrekvisita. Noe som bidrar til å skape orden i det daglige kreative kaoset på skrivebordet. 

Skuff til EFFECT Skjerm-/Laptop stativ

En uttrekkbar skuff (i metall) med lyddempende filtmatte i bunn. Skuffen har rikelig med plass for rekvisita, småsaker, ladekabler og/eller et tastatur.

EFFECT skrivebordunderlag

Et skriveunderlag i størrelse 700 x 330 cm laget av 60% resirkulert PET-filt, og med en unik oppfellbar mobilholder.

Underlagets behagelige overflate gir en god skrivefølelse og beskytter samtidig bordet mot riper og merker. Skriveunderlaget er fremstilt i et rengjøringsvennlig materiale, så overflaten kan enkelt tørkes av med en fuktig klut.
Mobilholderen kan enkelt felles opp og like raskt klappes sammen/ned igjen, uten at utstansingen er synlig.


EFFECT- serien er godt egnet både for det store kontoret og den mindre kontorkroken i hjemmet. Stativet er stedet der skjermen eller den bærbare PC’n kan stå stabilt og samtidig innby til komfortabelt og produktivt arbeid.
EFFECT er utviklet i henhold til RETHINK-konseptet 


RETHINK er vårt bærekrafts-konsept, som bygger på prinsippene: REFUSE, REDUCE, REUSE og RECYCLE som er driverne for vårt miljømessige engasjement. Gjennom å redusere bruken av engangsmaterialer, effektivisere ressursbruken, fremme gjenbruk av produkter, samt bruk av resirkulert materialer i fremtidig produksjon - streber vi etter å skape produkter som er miljøvennlige og bidrar til en bærekraftig fremtid.

3386040

Skriveunderlag EFFECT 70x33 (rPET)

  • Filten er laget av PET-plast, hvorav 60% er resirkulert (rPET)
  • 100 % resirkulerbar
  • Innebygget mobiltelefonholder
Mer informasjon
Stk
3386039

Skuff til EFFECT skjermstativ

  • Filten er laget av PET-plast, hvorav 60% er resirkulert (rPET)
  • To glideskinner er stanset ut i bunnen av skuffen for optimal utnyttelse av materialet
  • 100 % resirkulerbar
Mer informasjon
Stk
3386038

Skjermstativ EFFECT Mørkgrå

  • Filten er laget av PET-plast, hvorav 60% er resirkulert (rPET)
  • 100 % resirkulerbar
  • Maksimal belastningskapasitetpå 10 kg
Mer informasjon
Stk